Хіти тижня. Нагадує молодого Віталія Кличка: Непереможний українець Сіренко "вирубив" титулованого російського важковаговика вже у першому раунді (відео нокауту)

Увечері у п'ятницю, 10 вересня, у Парижі в рамках вечора боксу відбувся поєдинок між непереможним українцем Владиславом Сіренком (18 перемог, 15 з них — нокаутом) та досвідченим росіянином Олександром Устиновим (36 перемог, 27 з них — нокаутом, 5 поразок, 1 нічия), зазначають Патріоти України.

Відзначимо, що різниця у віці боксерів становить цілих 18 років (українцю 26, його супернику — 44), і в звітному бою верх взяла молодість. Владислав із перших секунд пішов в атаку та прекрасним хуком з правої зробив так, що росіянин більше продовжити не зміг.

Таким чином, Сіренко здобув уже третю перемогу в 2021 році (і 18-у в кар'єрі), захистивши свій чемпіонській пояс за версією WBC Asia, завойований у грудні 2020-го в поєдинку зі своїм співвітчизником Костянтином Довбищенком.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...