Хіти тижня. Найвідоміша українка Голлівуду захворіла на коронавірус

Ольга Куриленко зізналася, що знаходиться на самоізоляції через коронавірус

Голлівудська актриса українського походження Ольга Куриленко, котра уславилась у Бондіані-2008 хвора на коронавірус. Зараз 40-річна знаменитість знаходиться на самоізоляції. Зірка звернулася до своїх прихильників через Instagram, сповіщаючи про те, що у має всі симптоми захворювання, зазначають Патріоти України.

"Сиджу в ізоляції у будинку з діагнозом коронавірус. Вже майже тиждень хворію. Температура і слабкість - мої основні симптоми. Будьте обережні та приймайте це серйозно!" - написала Куриленко.

Голлівудська актриса українського походження хвора коронавірусом

Ольга Куриленко народилася в Бердянську Запорізької області. Свою кар'єру розпочала як модель, а популярність як актриса придбала після виходу фільму "Париж, я кохаю тебе". Зараз переважно живе закордоном, однак час від часу навідує рідний Бердянськ.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно