Хіти тижня. "Накат зеленого змія протягом двох хвилин": Мережу розбурхала дивна поведінка журналістки у прямому ефірі (відео)

У Білорусі журналістка Олена Козлова "прославилася" в мережі, після сюжету в прямому ефірі на Новий рік. Дівчина невпевнено поводилася в кадрі, затиналася, плутала слова. Користувачі мережі вирішили, що журналістка була п'яна, передають Патріоти України.

Так, увечері 1 січня Козлова в прямому ефірі мовила про забіг тверезості й відкриття гірськолижної траси. Водночас після початку трансляції дівчина почала дивно поводитися: затиналася, забувала слова й не могла прочитати текст із листка.

На записі видно, що журналістка злегка хитається, вона насилу вимовила словосполучення "гірськолижна траса", а потім не змогла розібрати заздалегідь підготовлений текст виступу. Оператору довелося достроково зупинити зйомку.

Заступник гендиректора СТВ Кирило Казаков заявив, що дівчина перехвилювалася: "Вона весь день була на ногах, знімала, ввечері було одне з перших для неї живих включень. У неї піднявся тиск, після закінчення включення кореспондентка втратила свідомість, її приводив до тями оператор. Олені знадобилася медична допомога. Наразі з нею, слава Богу, все гаразд".

Водночас він заперечив, що працівниця телеканалу була п'яною в ефірі. За його словами, 2 січня у Козлової день відпочинку, лікарняний вона не брала.

Втім, у мережі активно обговорювали відео, вважаючи, що журналістка була п'яна. "Козловій більше не наливати", "Накат зеленого змія протягом двох хвилин", "Так, всі на Новий рік щось вживали. Але вона не п'яна, максимум злегка", – писали в коментарях.

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...