Хіти тижня. ​"Накланяєм голави і бєрьом канфєткі": Умови в українському літаку жахнули журналістку (фото)

Яніна Соколова заявила, що не має претензій до надійності легендарного літака, однак хотіла б отримати хоча б мінімальний комфорт.

Українська журналістка Яніна Соколова поділилася враженнями від умов у літаку АН-24 української авіакомпанії "Мотор Січ", який здійснює внутрішні перельоти по країні. На своїй сторінці в Facebook вона розповіла подробиці і опублікувала фото, передають Патріоти України.

"Накланяєм голави і бєрьом канфєткі..." Завжди мріяла побачити вираз обличчя власника Motor SC Sich, мільйонера Богуслаєва, який взяв канфєтку і смокче її на борту літака своєї авіакомпанії ", – написала журналістка.

"Є таке поняття, як льотна придатність літака, яка визначається точно не вами, цінителі шторок. Ну і ще один факт. Заради польотів на Ан-24 в Україні прилітають любителі олд-літаків з усього світу", – заперечили їй в коментарях.

Соколова ж у відповідь написала, що не має претензій до надійності легендарного літака, однак хотіла б отримати хоча б мінімальний комфорт, про який у подібних "музейних експонатах" мова не йде.

Багато користувачів підтримали журналістку і написали про особистий негативний досвід польотів на Ан-24.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...