Хіти тижня. "Накроет "монстр с Востока": Синоптики налякали українців прогнозом на зиму

Зима у 2020 році у Європі буде найхолоднішою за останні 30 років. Так, британські метеорологи попередили про циклон "Монстр зі сходу", передають Патріоти України.

Як пише "Метеопрог", вони досліджували переміщення повітряних потоків, які проходять над Європою зі сходу на захід над Північною Атлантикою. У зв'язку з цим взимку прогнозується значне зниження температури і рясні опади снігу.

Зазначається, що у 2019 році саме "монстр зі Сходу" влаштував у Британії моторошні погодні умови. Важка зима призвела до загибелі 17 осіб, зокрема однієї дитини.

В Україні, зазначають синоптики, швидше за все мають бути такі самі метеоумови, як у Великобританії. Сибірські циклони щозими проходять над нашою країною. Зима може наступити у цьому році дуже рано. На думку метеорологів, така погода зустрічається раз на сім років.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Ключовий здвиг еволюції: Науковці встановили історичний час, коли пращури сучасної людини навчилися розмовляти

четвер, 28 березень 2024, 9:05

Нове дослідження встановило ймовірний час у доісторичному періоді, коли пращури людей вперше почали говорити. Це відбулося приблизно 1,6 мільйона років тому – десь у східній чи південній Африці, пише The Independent. Зазначені висновки засновані на ана...