Хіти тижня. Накрила карма Дмитра Кисельова. "Коктебель тонет в дерьме": На пляже забил гейзер из нечистот, которые вытекают в море", - блогер

Як відомо, після анексії Криму курортне селище облюбував провідний пропагандист Кремля, котрий наживає статки на злісній дезинформації, зокрема паплюженню України всіма брудними прийомами, котрими володіє

"Перлині" Криму, курортному селищі Коктебель загрожує екологічна катастрофа. Окупаційна влада мовчить, наражаючи на небезпеку життя місцевих жителів і туристів. Про це пише російський блогер Олександр Гірський, зазначають Патріоти України.

Зокрема на пляжі улюбленого куточка Криму Максиміліана Волошина забив гейзер з нечистот. Потоки фекалій стікали прямо в море, в якому купалися люди. Дорослі стали швидко збиратися і постаралися подалі відвести дітей.
На відео, яке опублікував Олександр Гірський, видно, що гейзер прорвався прямо на пляжі, де відпочивали люди.
"Кто в курсе? В Коктебеле нашли нефть прямо на пляже??? Ролик прислали, но никто не в курсе. Это же экологическая катастрофа, если это случилось сейчас. Нужно закрывать набережную", - пише Гірський.
За словами очевидців, рідина була темного кольору, незрозумілого походження і виливала моторошний запах.
За словами блогера, "влада" Коктебеля ніяк не відреагували на ситуацію. На думку Гірського, керівництво міста мало закрити пляж і перевірити труби. А все, що було зроблено - "место прорыва закрыли мостиком и поставили табличку, которая совершенно неинформативна в данной ситуации".
Увечері того ж дня люди продовжували купатися в море і ніхто навіть не підозрював про небезпеку, оскільки ніде не було попереджень.

У коментарях до відео люди відзначили, що бездіяльність влади може завдати непоправної шкоди, як Криму, так і здоров'ю відпочиваючих.

Крым

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.