Хіти тижня. "Нам брешуть", - блогерка опублікувала шокуюче відео про пожежі на Житомирщині

За словами місцевих жителів, пожежні нічого не робили, коли в їхніх населених пунктах сталася пожежа...

Блогерка Лілія Багірова опублікувала в соцмережі Instagram відео з Житомирської області, де тривають масштабні пожежі, передають Патріоти України.

Вона поїхала туди, щоб відвезти постраждалим при пожежі людям продукти і заодно вивчити ситуацію зсередини.

За словами Багірової, жителі селищ Личмани і Магдині Житомирської області розповідають, що пожежні нічого не робили, коли в їхніх населених пунктах сталася пожежа. Вони просто приїхали і поїхали, поки все палахкотіло. "Катастрофа, про яку брешуть і мовчать! Друзі! Я благаю вас! Подивіться це відео до кінця! Це про катастрофу! Про недбалості! Про байдужості до людей вищестоящих органів", - говорить Лілія.
Блогер закликає всіх, хто може, допомогти людям, які постраждали під час пожежі. Вона зазначає, що два селища згоріли до тла. "Їжа, вода, електростанція і бензин для світла! Корм для худоби! Таблетки першої необхідності! Речі! Лопати, сапи, граблі, відра! Всі сільськогосподарські інструменти! Селище потрібно вичищати і заново будувати! Це все їм дуже потрібно! Цим людям потрібна допомога як нікому! Давайте зберемо у кожного що є і повеземо туди!" - пише дівчина.
Вона додала, що в селищах немає магазинів, і раз в тиждень туди приїжджала машина з хлібом і крупами, але в нинішніх умовах вона не приїде, тому місцевим жителям дуже потрібна допомога.


Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...