Хіти тижня. Нам всім повна "ж": Росіяни злякалися незвичної хмари, яка зависла над Воронежем (фото)

Окремі містяни побачили в появі такої хмари особливий знак.

Воронеж. Фото: Вікіпедія.

У понеділок, 8 липня в російському Воронежі бушувала негода, і одна з хмар у небі викликала серед городян "особливий ажіотаж". Про це пише місцеве видання "Блокнот Воронеж", передають Патріоти України.

Журналісти зазначили, що вказана хмара була схожа на "п'яту точку" з характерним розрізом. Місцевий житель помітив схожість і залив фото незвичайної хмари в соцмережі, після чого знімок швидко поширився. Окремі містяни побачили в появі такої хмари особливий знак.

"Уже й небо говорить, що нам всім Ж", "Повна Ж", "За щось ми прогнівили небеса, ось і прийшла нам Ж", "І то правда, вона та сама і є", "І так ще довго буде", "Дивно, як природа розуміє стан справ в Воронежі", - пишуть городяни в коментарях під фото.

Слід зазначити, що в російськомовному сегменті інтернету Воронеж відомий приказкою "Бомбити Воронеж". Це відомий мем, аналог приказки "виколю собі око, аби у тещі зять одноокий був". У соцмережах часто зустрічаються такі демотиватори, а ЗМІ використовують цей мем в заголовках статей.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...