Хіти тижня. Намагалася вирвати телефон з рук: У Києві розгорівся скандал через українську мову

Конфлікт через прохання покупця говорити українською мовою стався в одному із магазинів Києва, повідомляють Патріоти України.

"Як завжди, на обслуговування російською ввічливо прошу: "А можна, будь ласка, державною мовою". На що у відповідь побачила зневажливий погляд й ігнорування; повторюю вдруге, у відповідь: "Мнє так удобно", – написала в соцмережі Оксана Дзюбенко.

Вона хотіла сфотографувати бейджик з іменем працівниці магазину. Та спробувала вирвати телефон у жінки з рук, а потім вибігла, залишивши порожню касу. Інша продавчиня не назвала ім'я колеги.

"На що я прошу покликати попередню особисто. Вона виходить, я знову дістаю телефон, щоб сфотографувати її бейджик, але тут вона йде далі: знову намагається вирвати в мене телефон, при цьому штовхнувши мене на стійку з товаром! Шок. Поруч покупець в аналогічному стані. Моя 10-річна донька – в сльози, дитиною починає трусити, я її заспокоюю та викликаю поліцію. Дуже швидко приїхали, продавчиня Олена швидко вийшла та почала просити вибачення, мотивуючи свій хуліганський вчинок боязню "потрапити в Інтернет", – написала Оксана Дзюбенко.

Заяву у поліцію жінка не написала, залишила лише відгук у "Книзі скарг і пропозицій". Після інциденту до магазину прийшли батьки продавчині Олени і почали з'ясовувати з жінкою стосунки.

"Цікавий нюанс: батьки розмовляють українською, їхня донька з ними теж. Її мама навіть почала повчати мене, як виховувати мою доньку, бо я, бачте, не вмію це робити, а треба її виховувати так, щоб вона не лякалася при вигляді бійок, а була до цього готова, бо світ – жорстокий. На цьому моменті я знову пошкодувала, що відпустила поліцію", – додала покупець.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...