Хіти тижня. Намагався виколупати очі ложкою: У російському потязі сталася моторошна бійка (відео)

За свідченням пасажирів, у вагоні підлогу настільки залило кров'ю, що при ходьбі ноги буквально прилипають.

Страшне побоїще зупинили інші пасажири. Фото: скріншот з відео.

Пасажири потяга в РФ Новий Уренгой-Омськ стали свідками жахливого побоїща між чоловіками. Деякий час ті спільно розпивали спиртні напої. Проте в якийсь момент мирні посиденьки переросли у бурхливий конфлікт і зав'язалася бійка, передають Патріоти України із посиланням на NR.

Один з них спробував вбити свого кривдника, використовуючи при цьому ложку. За свідченням очевидців, нелюд поколов по всьому тілу свого недавнього товариша за чаркою столовим предметом і навіть намагався виколупати чоловікові очі. Після цього п'яний пасажир почав стрибати ногами на голові опонента. Що стало приводом для жорстокої розправи, наразі не відомо.

Страшне побоїще зупинили пасажири, після чого медики відвезли потерпілого, який не міг самостійно пересуватися. Бійка відбувалася на очах у переляканих дітей, які, як і дорослі очевидці, досі оговтуються від шоку. За свідченням пасажирів, у вагоні підлогу настільки залило кров'ю, що при ходьбі ноги буквально прилипають.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...