Хіти тижня. "Напевно, боги зійшли з розуму...": На Запоріжчині несподівано випав сніг (відео)

Жителі селища Акимівка шоковані незвичайною погодою.

Аномальні погодні умови в 2019 році лякають жителів багатьох областей України. В цьому році лютують блискавки, сильні проливні дощі, смерчі, град всіх форм і розмірів і шквальний вітер, який розносить вщент цілі населені пункти, передають Патріоти України.

А ось жителям Запорізької області пощастило ще більше – в селищі Акимівка 24 червня раптово випав сніг. Як розповіли місцеві мешканці, спочатку налетів сильний вітер, потім пішов дощ з градом, а потім град перетворився у сніг. І це з урахуванням того, що в Запорізькій області в останні тижні денна температура повітря перевищує +30, а іноді і +33 градуси.

Аномальне погодне явище налякало місцевих жителів – вони не могли повірити в те, що в регіоні випав сніг в самий розпал червневої спеки.

Крім того, жителі сусідніх селищ засумнівалися, що в Акимівці випав сніг, так як у них не випало жодної краплі дощу.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...