Хіти тижня. "Напоминает бомжа": Зрадницю Лорак жорстко висміяли в мережі через невдалий образ (фото)

Українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і працює в Москві, опублікувала нове фото, яке спровокувало хвилю критики в мережі, передають Патріоти України.

Так, на знімку, опублікованому на сторінці в Instagram, зірка позує в широких джинсах, грубих черевиках, чорній толстовці і світлій дублянці. Образ завершували окуляри і чорна шапка.

У коментарях під фотографією фанати почали обговорювати зовнішній вигляд артистки.

На думку підписників, Ані вибрала невдале вбрання для нового виходу. Більш того, деякі відзначають, що з появою нового коханого Єгора Гліба стиль Лорак змінився в гірший бік.

"Як з колгоспу": Лорак жорстко висміяли в мережі через невдале вбрання

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...