Хіти тижня. "Народ не розуміє, що це не жарт!": У розпал пандемії коронавірусу священик у Дніпрі причащав вірян з однієї ложки (відео)

Особливо неприємно, що серед містян були і маленькі діти.

У Дніпрі вірян причащали з однієї ложки. Фото: скріншот з відео.

У Храмі Великомученика та цілителя Пантелеімона в місті Дніпро, священник причащав вірян з однієї ложки, незважаючи на пандемію коронавірусу. Відповідне відео на сторінці групи Типовий Тополь-Шевченківський район у Facebook опублікував Сергій Павлюченко, передають Патріоти України.

На ролику видно натовп людей, які разом із дітьми прийшли до церкви відзначити Вербну неділю. Незважаючи на режим надзвичайного стану в країні, введені обмеження і прохання не збиратися в церкві через зростання небезпеки захворіти смертельним вірусом, віряни вишикувалися в чергу до священика, який причащав усіх з однієї ложечки. Особливо неприємно, що серед містян були і маленькі діти.

"Народ не розуміє, що це не жарт! Попи заради грошей зібрали народ", – написав Павлюченко.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...