Хіти тижня. "Народ, ну слушать пи**еж Шарика - это уже моветон": Маруся Звіробій відповіла блогеру Шарію (відео)

Анатолій Шарій засумнівався, що волонтерка Звіробій дійсно була тренером бійців Десантно-штурмових військ.

Маруся Звіробій. Фото: соцмережі.

Доброволець Маруся Звіробій публічно посварилася з проросійським блогером Анатолієм Шарієм. На своїй сторінці в Telegram вона жорстко відповіла йому на звинувачення. Причиною скандалу стало відео Шарія, оприлюднене на його каналі в YouTube, передають Патріоти України.

У ньому блогер засумнівався, що Звіробій дійсно була тренером бійців Десантно-штурмових військ. Примітно, що засновував дане припущення він тільки на інформації української "Вікіпедії". Они (люди, которых тренировала Зверобой - ред.) все погибли. Все эти люди, к сожалению погибли. Почему? В противном случае, эти сотни и тысячи хорошо подготовленных людей приходили бы за Марусю... Генералиссимус Маруся, а где твои тысячи подготовленных бойцов? (...) Где эти тысячи? А были ли они?" - говорить в своєму відео Шарій.

Звіробій оперативно відповіла скандальному блогеру. Вона опублікувала фото зі свого навчального центру, а також відео, яке про неї зняв офіційний канал Міноборони - "Військове телебачення України". "Марусины медведи, добровольцы и десантники, отдельная рота спецподготовки в учебном центре ДШВ - все законно с подписями и печатями. НО! Х***ос Шарий утверждает, что вас, медведи, нету. И на суды вы не ходите… Я же говорила вам, почему в джинсах и без шевронов? Народ, ну слушать пи**еж Шарика - это уже моветон, честное слово. Забиваем в ютубчик "Марусины медведи" и ах***аем от их количества и подготовки, которую по слепоте своей очкарик не заметил", - відповіла Звіробій.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...