Хіти тижня. Народилася внучка: Пугачова стала бабусею вп'яте

Російська співачка Алла Пугачова стала бабусею - у її єдиного племінника Владислава та його дружини Гузель народилася дочка. Дівчинка з'явилася на світ в серпні, однак пара приховувала цей факт. Про поповнення в родині Пугачової повідомив Telegram-канал "Звездач", передають Патріоти України.

"Дружина Владислава, Гузель говорила, що стане мамою у вересні. Але вона потрапила в реанімацію, пролежала там місяць, і малятко народилося раніше – 3 серпня. Влад через це дуже переживав, але дівчинка народилася здоровою", – розповіли в оточенні пари .

Двоюрідну внучку Пугачової назвали Євгенією, на честь первістка Владислава. Його старший син Женя живе в іншій сім'ї – примадонна забрала його через шкідливі звички свого племінника, зараз хлопчика виховує водій артистки.

Відзначимо, 71-річна Пугачова поки не відреагувала на народження дівчинки. З племінником Владиславом вона практично не спілкується.

Нагадаємо, племінник Алли Пугачової Владислав одружився в червні 2019 року. Чоловік розписався зі своєю коханою Гузель в Перовському РАЦСі Москви в присутності близьких друзів та родичів. Знаменита тітка нареченого, незважаючи на запрошення, на церемонію не прийшла.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...