Хіти тижня. "Народити й "припасти до свого чоловіка": Культовий радянський актор жорстко висловився про жінок

Улюбленець мільйонів переконаний - "все має бути так, як задумано Господом"...

Російський актор Михайло Боярський жорстко висловився про призначення жінки в сучасному світі. Так, у програмі "Сегодня вечером" артист заявив, що головний обов'язок жінки — народити й "припасти до свого чоловіка", передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Дружина має припасти до свого чоловіка і виховувати дітей разом із ним, віддаючи сім'ї всі свої сили", — вважає Боярський.

Також актор переконаний, що жінка не має відкрито пишатися своїм чоловіком: "Якщо вона погано вихована, то може. "А я дружина такого-то!" — це я бачив. І ці профурсетки мені не подобаються. Самими собою треба бути! Вся принадність жінок — у скромності, в обожнюванні чоловіка. Нишком любити треба".

А ось говорячи про призначення жінки, Боярський різко заявив: "Мати! Більше для неї ролі немає. Все має бути так, як задумано Господом нашим. По-іншому буде перекручення в ту чи іншу сторону".

Крім того, Боярський висловився і щодо ЕКО: "Як тільки починаються експерименти з ембріонами, з хімією, з технологіями... Та пішли вони всі під три чорти. Нічого не вдасться. Якщо не можеш завести дитину – не треба. Для чогось це було задумано, щоб людина не мала дітей?"

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...