Хіти тижня. "Нас поки що намагаються заспокоїти, але...": Польський яcнoвидeць пoпeрeдив про кaтaстрoфy в усьому світі, яка станеться влітку (відео)

Парапсихолог і ясновидець з Польщі Кшиштоф Яцковський на своєму ю-тюб каналі виклав без перебільшення вражаюче відео, в якому в прямому ефірі заявив, що влітку слід очікувати небачену раніше світу економічну кризу, повідомляють Патріоти України.

Проблеми почнуться прuблизно в липні. Точна дата поки невідома. Екстрасенс зазначив, що криза яка прийде, давно запланована. Перші повідомлення від політиків будуть вже скоро. Вони будуть переконувати народ, що все знаходиться під контролем. Кшиштоф побачив кардинальний спад, який вже спостерігався в 1929 році. Проблеми почнуться раптово. Країни будуть стримувати суттєве падіння валют (долара, євро), і частково перші кілька місяців у них буде виходити, проте в підсумку все одно буде значний спад.

Перші «дзвіночки» вже є. США, наприклад, організували в минулому році масовий друк нових грошей, завезли друкарські верстати на додаток до наявних. Не виключено, що тепер так чинять і інші країни. Ціни в доларах на всі види товарів і послуг зростають, особливо це стосується ринку нерухомості. Є ймовірність, що криза все-таки буде досить керована, при цьому деякі фінансові «бульбашки», наприклад криптовалюта, лопнуть. У гіршому випадку долар просяде на 50%. На жаль, ми не можемо сказати, що в планах у світового уряду, так само як не можемо точно сказати, чи можна довіряти польському екстрасенсу.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...