Хіти тижня. Наші "олені" в Європі: Стало відомо ім’я українця, який зганьбився з паркуванням у Давосі (фото, відео)

За словами чоловіка, на поточний момент він вже сплатив штраф у розмірі 120 швейцарських франків.

Юрій Назаренко

Героєм паркування в Давосі став член української делегації, власник ТОВ “Укрбізнесресурс” Юрій Назаренко. Про це бізнесмен написав у себе в Facebook, передають Патріоти України.

За словами чоловіка, на поточний момент він вже сплатив штраф у розмірі 120 швейцарських франків. Він також прикріпив відповідні чеки, що підтверджують оплату штрафу. “Друзі, штраф сплатив. Про новини за неправильну парковку в Давосі які показують по телебаченню України, теж знаю. Не буду виправдовуватися, винен що не вивчив їхній закон. Поступово вивчу”, – зазначив бізнесмен.

Нагадаємо, 23 січня українська делегація прибула в Давос для участі у Всесвітньому економічному форумі. Деякі з членів української делегації приїхали до Швейцарії на своїх автомобілях. Відразу після приїзду один з членів делегації припаркував свій позашляховик біля “Українського дому”, перегородивши шлях пішоходам. Швейцарська поліція була змушена оштрафувати порушника трохи більше ніж 3000 гривень.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...