Хіти тижня. "Натякав і пропонував "піти з ним на каву": Сумська розповіла про сексуальні домагання режисера

Актриса Ольга Сумська у ефірі передачі "Ранок з Україною" зізналася, що до неї приставав режисер з непристойними пропозиціями. Після відмови чоловік не взяв Сумську на роль та почав їй мститися, повідомляють Патріоти України.

"Був один режисер, який просто натякав і пропонував "піти з ним на каву кудись", запрошував додому. Я відмовила, і після цього він просто мене прибрав з картини", - каже Сумська.

Після неприємної розмови вона перестала з ним контактувати. "Жахливо! Пам'ятаю, він почав брехати, розповідати своїм колегам режисерам і директору студії, що актрису Сумську не треба запрошувати, адже вона така-сяка. Дезінформував усіх щодо моїх акторських здібностей, а це найболючіше, що може бути для актора", - додає актриса.

Джерело: Обозреватель

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...