Хіти тижня. "Нація прокинулася!": Легендарна українська актриса розповіла, хто для неї є людиною десятиліття

Артистка наголосила, що для неї велика честь знати особисто волонтерів-добровольців.

Ада Роговцева

Ада Роговцева розповіла, що для неї головними людьми десятиліття є добровольці-волонтери, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

Актриса також поділилася, що найбільшою заслугою українців за останні десять років є Майдан. "Тому що Майдан. Прокинулася нація", - відповіла Роговцева на питання журналіста про найголовніше досягнення українців.

Артистка наголосила, що для неї велика честь знати особисто волонтерів-добровольців. "Ти знаєш, не можу назвати прізвище. Не хочу, тому що їх багато і мало. А хочу сказати, що головна людина - доброволець-волонтер через рисочку. Леся Українка колись казала: "Неволя ще мерзотніша, коли вона добровільна". Це вона говорила про неволю. А що ж таке свобода? Це велика честь, коли знаєш таких людей, коли вони роблять те, що вони роблять. А мені довелося з ними зустрічатися і стати майже рідними з багатьма. Я знаю, що це таке і як вони відрізняються від іншого народу", - сказала Роговцева.

Розчаруванням десятиліття Роговцева назвала інертність людей. "Це інертність людей, коли потреба змін нагальна. І коли вони не те, що не розуміють, є ж розумні серед них, а не хочуть включатися. Не хочуть знати. Не хочуть докопуватися. Не хочуть на повну відчувати. Не прислухаються ні до інтуїції, ні до розуму, ні до свого, ні до "розуму розумних" людей. Це воно для мене гірше і останнім часом постійно", - резюмувала актриса.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...