Хіти тижня. "Навіщо цей сепар?": Відомий футбольний коментатор розбурхав мережу постом про ексгравця збірної України

Ракицький перестав викликатися в збірну України після того, як перейшов у російський "Зеніт".

Віктор Вацко

Відомий футбольний коментатор і журналіст Віктор Вацко опублікував резонансний пост у своєму Instagram, передають Патріоти України.

Вацко розмістив спільне фото з екс-захисником "Шахтаря" і збірної України Ярославом Ракицьким. "Ярослав - втрата для збірної України? Чи не мав би зараз шансів у конкуренції з Миколою Матвієнком?", - підписав свій знімок Вацко.

Публікація Вацка спровокувала хвилю коментарів. "Навіщо ти з тим сепаром фоткаешься?", "Вікторе, давайте без цього... Гидко на такі фото дивитися", "Збірній без нього краще", "У збірній мають бути патріоти, а не ця хво*да", "На*уй ти сепара виставив?", "Чисто з ігрової точки зору однозначна втрата для збірної. Найсильніший захисник України", "Видали краще фото", "Яка втрата? Вийшли на Євро. Які можуть бути питання?", "Однозначно це мінус для збірної - досвід плюс перша передача", "Ракицький - топ-гравець, не вважаю його сепаром. У футболі немає місця політиці", - коментують підписники.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...