Хіти тижня. "Навіть не віриться, що таке може бути. Це шок": Українців розбурхала зарплата лікаря за роботу з хворими на COVID-19 (фото)

Українська лікарка Мирослава Дворніцька за роботу з хворими на коронавірус (COVID-19) в реанімації хмельницької лікарні отримала 3 786 грн зарплати. Як повідомив в Facebook її чоловік Іван Жеведь, дружина працює повний робочий день, передають Патріоти України.

"Тільки сьогодні в неї 4 пацієнти з підозрами на COVID, тому працює з ними у захисному костюмі", – розповів він. Жеведь задався питанням, чи треба було заради цього 6 років навчання та 2 роки інтернатури. "Раджу їй йти у наглядову раду або ставати експерткою з медичної реформи", – зіронізував чоловік.

У коментарях українці висловили обурення таким порядком речей. "Нижчої зарплати, ніж у лікаря, в країні немає", "Який жах, це приниження", "Сумно. Навіть не віриться, що таке може бути. Ні, я вірю. Але.... Це шок", – пишуть користувачі.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...