Хіти тижня. Навіть не всі топ-чиновники "потягнуть": Розкрито приголомшливі гонорари Алли Пугачової

Генеральний директор компанії "Ру-Концерт" розповів, які гонорари отримувала Примадонна за виступи на корпоративах, передають Патріоти України.

Вона - дуже високооплачувана артистка. Деякий час тому Аллі Борисівні за виступ на закритій вечірці платили по 300-350 тисяч євро. Рекордною ж вважається оплата в 400 тисяч євро.

Правда, зараз ситуація змінилася. Не тільки, звичайно, для Пугачової, а в цілому на ринку шоу-бізнесу. По-перше, він практично звалився в період пандемії і відновлюється поки повільно.

По-друге, чиновники тепер бояться "засвітити" свої надприбутки, а бізнесмени практично перестали проводити гулянки з купецьким розмахом, оскільки коронавірус міцно вдарив по бізнесу.

І, хоча у Примадонни є давні і вірні шанувальники, які завжди запрошували співачку на свої свята, зараз чекають змін на краще і вони. А на корпоративи, за словами промоутера, якщо і запрошують, то в основному не дуже відомі гурти, які задовольняються скромною оплатою.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...