Хіти тижня. "Навіть не з лопати": У Росії губернатор влаштував дику акцію з людьми на площі (відео)

У Росії черговий скандал викликало відео, на якому губернатор Санкт-Петербурга Олександр Бєглов годує присутніх на площі людей кашею. Відповідне відео було опубліковано в Twitter, передають Патріоти України.

На записі можна побачити, як губернатор годує з ложки дитину гречаною кашею, а потім пропонує поїсти з цієї ж ложки літній жінці, імовірно, бабусі дитини.

Багато користувачів мережі обурилися "ручній годівлі" губернатором народу. "Треба було ложку підняти над головою, щоб вони ще й підстрибували", "Останнім часом просто вал інших подібних відео - Жириновський, глава Чувашії, тепер ось це", "Чому. Люди. Дозволяють? Вони зовсім не відчувають приниження", - пишуть в коментарях до відео.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...