Хіти тижня. "Наврочив": Російський композитор поділився відео з хворим на коронавірус Лещенком у програмі у Малахова

Зараз Укупник перебуває на самоізоляції в Підмосков'ї і чекає, коли пройдуть 14 днів і він нарешті зможе вийти.

Аркадій Укупник

Російський співак і композитор Аркадій Укупник поділився у своєму блозі відео, зроблене на програмі Малахова, на якій був присутній заражений коронавірусом Лев Лещенко. Ролик співак опублікував у Facebook, передають Патріоти України.

Як відомо, пізніше Льва Лещенка з дружиною госпіталізували з двобічною пневмонією та діагностували коронавірус.

«Сидимо на зйомках. Практично всі в групі ризику, крім Малахова. Будемо сподіватися, що все обійдеться», - каже він на відео.
Сам Укупник пізніше прокоментував росЗМІ цей запис. «Все-таки було хвилювання. Я як наврочив. Зняв все це з Льовою, коментував - що ось сидимо ми тут, група ризику. Він (Лещенко) безтурботно говорив в цей час, що прилетів з Америки і Канади, а Ангеліна Вовк питала: "А ти пройшов карантин?". Він відповідав, що "ні", і вона у відповідь накричала на нього. Там все наочно - в цій зйомці», - розповів він.
Зараз Укупник перебуває на самоізоляції в Підмосков'ї і чекає, коли пройдуть 14 днів і він нарешті зможе вийти.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...