Хіти тижня. "Назустріч Сонячній системі рухається інша галактика": Названо раніше невідому дату кінця світу

Кінець світу у буквальному сенсі може статися приблизно через 4 мільярди років.

Такий прогноз зробив радник голови Національного космічного агентства України Едуард Кузнєцов, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

"Назустріч Сонячній системі рухається інша галактика – Туманність Андромеди. Зіткнення відбудеться приблизно через 4 мільярди років. Буде колосальний вибух, який дасть початок новій галактиці", – уточнив він.

При цьому вчений прогнозує, що людства на той момент вже не буде. "На той час на Землі вже не залишиться ні наших онуків, ні правнуків, ні прапраправнуків.. Нікого не залишиться. Швидше за все, через 150 мільйонів років на Землі життя вже не буде. Наше майбутнє – це планета Марс", – упевнений він.

При цьому Кузнєцов допустив, що приблизно через 10 мільярдів років потухне сонце.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...