Хіти тижня. Названа найкраща телеведуча України-2019 (фото)

В столиці України відбулося вручення престижної премії Cosmopolitan Awards.

Відома українська актриса і ведуча каналу «Україна» Лілія Ребрик отримала чергову нагороду. Її назвали найкращою телеведучою країни за версією глянцевого журналу Cosmopolitan, який вручив щорічну премію Cosmopolitan Awards. Переможців в дев'яти категоріях вибирали серед успішних і впливових чоловіків і жінок шляхом голосування читачів, яке тривало чотири місяці, передають Патріоти України.

Так, кращою ведучою українського телебачення була названа актриса, телеведуча Лілія Ребрик. Вона з'явилася на червоній доріжці в білосніжній сукні під руку з чоловіком Андрієм Диким і, отримуючи почесну статуетку, дякувала йому за терпіння.

«Спасибі, що прокидаєтеся зі мною так рано в ефірах "Ранку з Україною". Спасибі моїй молодшій донечці Полінці, яка не дає мені проспати і будить о пів на четверту ранку, щоб я її погодувала. І, звичайно ж, спасибі моєму чоловікові, який витримує всі ці мої шалені графіки», - написала після церемонії Ліля в Instagram і опублікувала кілька яскравих фото.

За версією премії «Чоловіком року» назвали телеведучого Андрія Біднякова. Продюсер Ірина Горова отримала статуетку в номінації «Кар'єра року», а її молода підопічна Мішель Андраде стала «Співачкою року».
Нагадаємо, Cosmopolitan Awards є аналогом премії Cosmopolitan Fun Fearless Female Award, яка існує вже 17 років. Її мета - відзначити відомих людей країни, які досягли виняткових і унікальних результатів у своїй сфері діяльності, які уособлюють характер журналу - незалежні, життєрадісні і цілеспрямовані.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...