Хіти тижня. Названо чотири найрозумніших знаки Зодіаку - під одним з них народився Да Вінчі

Раніше астрологи розповіли про найбільш злих представників гороскопу, тепер же вони назвали чотири найрозумніших знаки Зодіаку. Про це пише Мixnews.lv, передають Патріоти України.

Овен

Овен - один з найсильніших знаків Зодіаку. Саме до нього належав італійський художник і вчений, винахідник, письменник, музикант Леонардо да Вінчі. Ці люди - природжені генії. Їх допитливість і пошук істини відкривають їм великі можливості. Представники знака - завжди на крок попереду інших і мають винятковий інтелект і інтуїцію.

Скорпіон

Скорпіони проникливі і кмітливі. Вони чудово орієнтуються в житті і здатні тонко відчувати ситуацію. Вони також відрізняються видатним розумом. Скорпіони, як ніхто інший, вміють вирішувати навіть найскладніші завдання. Крім того, у них сильна інтуїція, яка рідко підводить.

Водолій

Водолію притаманні ретельність, хороша пам'ять і увага до деталей. Вони детально аналізують кожну проблему і розбивають її на маленькі завдання. Ці люди звикли справлятися самі, не вдаючись до сторонньої допомоги. Їх високий інтелект допомагає їм виходити сухими з води в найскладніших життєвих ситуаціях.

Рак

Раки володіють високим емоційним інтелектом. Жоден інший знак не може відчувати емоції співрозмовника краще, ніж Рак. Представники знака наділені даром розпізнавати добрі і злі наміри оточуючих, що дуже допомагає їм у житті. З них виходять відмінні психологи.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...