Хіти тижня. "Назвав гостю "шм*рою": На зйомках популярного шоу данка побила українця (відео)

Бійку довелося рознімати знімальній групі.

Під час зйомок популярного українського шоу "Міняю жінку" учасниця з Данії з кулаками накинулася на чоловіка із Запоріжжя. Така поведінка жінки була обумовлена тим, що українець її образив. Запис випуску опубліковано на офіційному YouTube-каналі "1+1", передають Патріоти України.

30-річний Станіслав за умовами шоу кілька днів жив із 38-річною Дариною, дружиною данського мільйонера на ім'я Отто. Пара постійно сперечалася і сварилася. Жінка критикувала українця за те, що він не здатний економити, а його дружину Карину – за те, що вона не працює і постійно витрачає гроші на нічні клуби, салони краси та фітнес.

До кінця програми словесна перепалка переросла у явний конфлікт. Чоловік назвав гостю з Данії "шм*рою", що викликало її обурення. Дарина накинулася з кулаками на Станіслава. "П*дло, ти що, здурів?" – закричала вона.

Розняти бійку вдалося режисеру передачі.

Актриса Марія Машкова назавжди зреклася свого батька-путініста

неділя, 28 квітень 2024, 5:58

Російська акторка Марія Машкова, яка емігрувала до Америки, розповіла, що більше не думає про свого батька і не переймається щодо стосунків із ним після того, як він закликав її покаятися за засудження війни в Україні та повернутися в Росію. В одному з...

Якісні фальшивки тепер підсовують навіть у обмінниках: Що потрібно перевірити обов'язково при купівлі валюти

неділя, 28 квітень 2024, 5:40

В Україні розповсюджують фальшиві долари через незаконні пункти обміну та інтернет. Деякі банкноти неможливо самостійно перевірити. Тому єдиний спосіб захистись: купувати валюту тільки в тих обмінників, адреса яких вказана в реєстрі НБУ, а також в банк...