Хіти тижня. "Не дозволяйте п...дорасам захопити країну!": Одеський блогер Стас Домбровський перерізав собі горло лезом у залі суду (відео 16+)

Блогер заявив, що проти нього влада нібито сфабрикувала кримінальну справу після того, як вночі чоловік приїхав захистити друга у конфлікті проти десяти людей.

Відомий одеський блогер Станіслав Домбровський перерізав собі горло прямо під час судового засідання. Як передає Telegram-канал PavlovskyNews, у такий спосіб 41-річний чоловік виступив проти президента України Володимира Зеленського, інформують Патріоти України.

Блогер заявив, що проти нього влада нібито сфабрикувала кримінальну справу після того, як вночі чоловік приїхав захистити друга у конфлікті проти десяти людей. Домбровський водночас заявив, що нібито нічого протизаконного не робив. Блогер певен, що його переслідують через регулярну критику президента.

За даними джерела, суд засудив Домбровського до двох місяців перебування в СІЗО. Під час засідання він перерізав собі горло, але кров йому вдалося зупинити. Зараз він у лікарні, звідки записав відео з коментарем свого вчинку.

У той же час в Приморському суді уточнили, що події відбулися пізно увечері 20 липня на вулиці Успенській, 72 біля кафе "Віват". Слідство встановило, що Домбровський вдарив потерпілого, який є учасником бойових дій, після чого той втратив свідомість. "Надалі, продовжуючи свої протиправні хуліганські дії, з метою придушення волі оточуючих, погрожував застосуванням сльозогінного газу. Протиправні дії тривали протягом приблизно 15-20 хвилин", - заявили в суді.

Джерело: Обозреватель

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...