Хіти тижня. "Не дозволяйте п...дорасам захопити країну!": Одеський блогер Стас Домбровський перерізав собі горло лезом у залі суду (відео 16+)

Блогер заявив, що проти нього влада нібито сфабрикувала кримінальну справу після того, як вночі чоловік приїхав захистити друга у конфлікті проти десяти людей.

Відомий одеський блогер Станіслав Домбровський перерізав собі горло прямо під час судового засідання. Як передає Telegram-канал PavlovskyNews, у такий спосіб 41-річний чоловік виступив проти президента України Володимира Зеленського, інформують Патріоти України.

Блогер заявив, що проти нього влада нібито сфабрикувала кримінальну справу після того, як вночі чоловік приїхав захистити друга у конфлікті проти десяти людей. Домбровський водночас заявив, що нібито нічого протизаконного не робив. Блогер певен, що його переслідують через регулярну критику президента.

За даними джерела, суд засудив Домбровського до двох місяців перебування в СІЗО. Під час засідання він перерізав собі горло, але кров йому вдалося зупинити. Зараз він у лікарні, звідки записав відео з коментарем свого вчинку.

У той же час в Приморському суді уточнили, що події відбулися пізно увечері 20 липня на вулиці Успенській, 72 біля кафе "Віват". Слідство встановило, що Домбровський вдарив потерпілого, який є учасником бойових дій, після чого той втратив свідомість. "Надалі, продовжуючи свої протиправні хуліганські дії, з метою придушення волі оточуючих, погрожував застосуванням сльозогінного газу. Протиправні дії тривали протягом приблизно 15-20 хвилин", - заявили в суді.

Джерело: Обозреватель

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...