Хіти тижня. Не душив її, проте синці на шиї пояснити не зміг: Стали відомі страшні деталі побиття колишньої дружини Кличка

Голлівудська актриса Хайден Панеттьєрі, яка раніше була заручена із українським боксером Володимиром Кличком, постраждала від свого нового бойфренда.

Голлівудську актрису, екс-наречену Володимира Кличка Хейден Панеттьєрі, як відомо, жорстоко побив її новий бойфренд, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЗМІ. 10 липня відбулося перше судове засідання, під час якого оприлюднили нові деталі побиття зірки. За інформацією Radar Online, скандальну справу розглядали у Вищому суді Лос-Анджелеса. Там виступила офіцер поліції Ембер Фіндлі. Жінка розповіла резонансні деталі, зокрема, про стан Хайден Панеттьєрі під час прибуття правоохоронців.

Поліцейська зазначила, що суперечка у пари виникла ще в барі, який розташований неподалік від квартири Хайден Панеттьєрі. Вже при вході в дім Брайан Хікерсон почав бити актрису. Через крики дівчини сусіди викликали поліцію. Спочатку нападник не хотів впускати в приміщення поліцейських і заявляв, що він удома один і просто голосно ввімкнув телевізор. Однак Хайден скрикнула від болю, тому правоохоронці увійшли в її будинок.

«Я думаю, причиною, чому він не хотів говорити нам про Хайден, було те, що вона - знаменитість. Я відразу помітила, що у неї були синці на оці і опухле обличчя. Також виднілися відбитки рук на шиї, лівій стороні обличчя. Коли я з нею розмовляла, вона зняла светр. Її руки були всі в синцях », - розповіла Ембер Фіндлі.

Потім поліцейська відвела Хайден в іншу кімнату, де і дізналася деталі жорстокого побиття. Актриса зізналася, що вони пили алкоголь в барі і посварилися. Брайан Хікерсон тричі вдарив її по обличчю. Від останнього удару у неї з носа пішла кров, однак нападник на цьому не зупинився. Коли Хайден Панеттьєрі намагалася піднятися в спальню, він схопив її за шию. Актриса почала чинити опір, тому Брайан Хікерсон взяв її за волосся і обличчя і потягнув в іншу кімнату.

«Він жорстоко бив її по обличчю, змусивши ледь не впасти. Від третього удару у неї пішла кров», - зазначив прокурор.

Поліцейська зробила фото побитої Хайден Панеттьєрі, які надала суду, як доказ нападу. У той же час адвокати Брайана Хікерсона намагалися його захистити, підкреслюючи, що пара була напідпитку. Він додав, що бойфренд Хайден Панеттьєрі НЕ душив її, проте синці на шиї пояснити не зміг.

Судді не пом'якшили злочин Хікерсона. Крім цього, правоохоронці знайшли факт ще одного нападу гніву актора: кілька днів перед нападом він побив Хайден під час відпочинку. Тоді працівники готелю на прохання зірки не викликали поліцію. Зараз справа знаходиться на розгляді, однак чоловікові загрожує до 4 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Володимир Кличко, коли дізнався про те, що його екс-дружину побив її новий коханий Брайан Хікерсон, то був стурбований таким результатом подій і шукає можливості зустрітися з колишньою дружиною.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...