Хіти тижня. Не фантастика! Жінка скинула 102 кг і поділилася секретом успішного схуднення (фото)

Мешканка міста Левен з Шотландії скинула 102 кілограми з 165 - майже дві третини своєї ваги і поділилася секретом схуднення, передають Патріоти України.

52-річна Трейсі МакКормак розповіла, що у неї діагностували діабет другого типу. Після цього жінка почала худнути через загрозу для життя.

"Лікарі сказали, що я повинна поміняти спосіб життя, інакше немає ніяких гарантій, що я проживу ще п'ять років. Я була шокована. Це був заклик до дії, якого я так потребувала", – зазначила МакКормак.

Після невтішних прогнозів лікарів вона придбала програму для схуднення, розроблену Slimming World і завдяки плану тренувань і дієті скинула близько 32 кілограмів.

З тих пір МакКормак змінила раціон, почала займатися спортом і схудла на 102 кілограми. Крім того, вона взяла участь у благодійному забігу на 10 кілометрів.

"Моє здоров'я неймовірно покращилося: діабет перейшов в стадію ремісії, а тиск нормалізувався. Я відчуваю себе зовсім іншою людиною", – поділилася жінка.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....