Хіти тижня. Не їжте - уб’єте організм: Медики назвали "смертельні" продукти, від яких треба негайно відмовитись

Лікарі назвали, які продукти категорично заборонено їсти, адже вони дуже шкідливі для організму і можуть спричинити різноманітні небезпечні захворювання, передають Патріоти України.

Причиною захворювань серцево-судинної системи часто є їжа, яка містить в собі велику кількість білків і тваринних жирів.

Щоб зберегти молодість серця і судин, відмовтеся від напівфабрикатів. Сосиски, ковбаси та інші продукти з переробленого м’яса містять барвники, консерванти та стабілізатори, які вже точно не додадуть вам здоров’я.

А от надлишок вуглеводних продуктів підвищує рівень цукру в крові і при малих фізичних навантаженнях призводить до накопичення глюкози. Після чого кров стає в’язкою і густою, що загрожує різними захворюваннями.

Промислові соуси містять глутамат натрію. Тому перед покупкою краще ознайомитися з етикеткою. Пам’ятайте, що велика кількість солі, пальмової олії та інших добавок лише засмічують організм.

Попкорн містить добову норму калорій і цілих 60 грамів жиру. Такий продукт не завдає шкоди здоров’ю, особливо судинам. Тому відмовтеся від цього продукту як можна швидше.

Фастфуд. Важливо пам’ятати, що ресторани швидкого харчування дуже часто використовують неякісну і дешеву продукцію для своїх страв. Крім того, насичені жири в поєднанні з вуглеводною булкою негативно впливають на здоров’я серцевих м’яз та судин.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...