Хіти тижня. Не купуйте в жодному разі! В Україні знайшли фальшиве масло, названо небезпечну марку

Управління Держпродспоживслужби виявила під час перевірки в Івано-Франківській області фальсифікат вершкового масла. У складі були виявлені рослинні жири. Про це йдеться на сторінці Головного управління Держспоживслужби в Івано-Франківській області в Facebook, передають Патріоти України.

Під час перевірки харчових продуктів в Пістинському ліцеї на предмет дотримання вимог харчового законодавства при організації харчування дітей, були взяті зразки харчових продуктів для встановлення їх відповідності нормативним документам.

"За результатами лабораторного дослідження проби масла вершкового селянського 73% жирності, виробник ТОВ "ЕНЕЙ" (Україна, Житомирська область, смт Романов, вул. Менделєєва), не відповідав вимогами нормативної документації - містить рослинні жири", - сказано в повідомленні.

Як зазначили в Держспоживслужбі, була відстежена вся партія невідповідної продукції, відібрані зразки масла і від інших партій цього виробникам.

Лабораторні дослідження показали, що це масло не відповідає назві "Масло вершкове селянське". Постачальником відкликана з торгових мереж вся невідповідна продукція виробника ТОВ "ЕНЕЙ".

Інформація про невідповідність продукту вже направлена до Головного управління Держспоживслужби Житомирської області, для вжиття заходів реагування.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...