Хіти тижня. Не лише отруєння: Стало відомо про ще один невтішний діагноз відомого продюсера

Відомому російському продюсеру і музиканту Барі Алібасову, який до цих пір знаходиться в реанімації після отруєння засобом для прочищення труб, поставили новий діагноз.

Барі Алібасова

Так, як повідомив Telegram-канал 112, 72-річному Алібасову поставили діагноз "делірій", іншими словами у нього розвинулася "біла гарячка", передають Патріоти України.

Таким чином Барі Алібасова деякий час не можуть виписати з лікарні і справа вже не тільки в опіках стравоходу і шлунка. Інші подробиці поки не повідомляються.

Нагадаємо, раніше лікарі повідомляли, що стан Барі Алібасова як і раніше залишається важким. 4 червня Алібасова екстрено госпіталізували після того, як він випив засіб для прочищення труб "Крот". Він отримав четверту ступінь опіку шлунка. Уточнювалося, що він потребує тривалого лікування та операції на шлунку, яку поки що не можна проводити.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...