Хіти тижня. Не міг дивитися на себе в дзеркало: Олег Винник зробив гучне зізнання

Олег Винник кардинально схуд після перенесеного коронавірусу. Співак розповів, як себе почуває і чим планує зайнятися в майбутньому. Підступна хвороба змусила виконавця завчасно зійти з дистанції "Танців з зірками". Він в інтерв'ю журналу "Viva!" розповів, чи планує повернутися на паркет у наступному сезоні передають Патріоти України.

Артист зізнався, що виграш на проекті ніколи не був його метою. Він прийшов на "Танці", щоб проявити себе в новому амплуа, але потім у нього з'явилися амбіції на шоу.

"Але на шляху можуть виникати непередбачені речі, наприклад, коронавірус. І це ніяка не відмазка, а гірка правда. Чесно кажучи, коли я захворів, то нудьгував по паркету. Зрозумів, як круто, що зі мною трапилася така історія. Спочатку, під час перших тренувань, довелося понервувати, тому що танці - це шок для тіла і мозку, не все відразу виходить. Але настав момент, коли на репетиціях я почав кайфувати і навіть час від часу дивитися на своє відображення в дзеркалі - дуже довго я цього робити не міг", - згадує артист.

Також він додав, що відчуває себе здоровим. Але не до кінця відновилася здатність відчувати запахи і смак їжі. Крім того, змінилося тіло. "Виникли почуття, яких раніше не було. Наприклад, я почав по-іншому відчувати своє тіло. М'язи стали набагато легше. За час участі в "Танцях з зірками" і в період хвороби в сукупності я втратив 10 кілограмів", - зазначив Олег Винник.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...