Хіти тижня. Не міг навіть такого уявити: Хлопець купив в інтернеті айфон, але посилка прийшла з сюрпризом - такий "телефон" з собою не візьмеш (фото)

Житель Таїланду замовив в інтернет-магазині айфон, але потім зрозумів, що купив зовсім не телефон. Хлопець не перевірив замовлення перед покупкою, і в результаті залишився без смартфону. Зате інтер'єр його дому поповнився "яблучною" новинкою, передають Патріоти України.

Як пише Oriental Daily, таєць не прочитав інформацію про товар й придбав "айфон" з категорії "меблі для дому". І хоча йому здалося дивним, що доставка маленької коробки коштує так дорого, перевіряти деталі не став. Все стало на свої місця, коли посилку привезли. Всередині був стіл у вигляді величезного iPhone 7.

Схожі столи виробляє корейська компанія your10x10. Зовні вони дуже схожі на телефон, там є екран, кнопка "додому", динамік та камера. У бічній панелі "айфону" замість слота для SIM-карти вбудований висувний ящик.

Після того, як таєць поділився покупкою в соцмережах, його пост викликав бурхливу дискусію серед користувачів. Деякі подумали, що це справжній мобільний телефон, коли побачили фото. Інші прочитали на сайті інтернет-магазину інформацію про стол, нагадавши всім ретельно перевіряти товар.

Запрацює 18 травня? У Міноборони пояснили, як користуватись електронним кабінетом військовозобов'язаного

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:44

У зв'язку з набранням чинності нового закону щодо мобілізації в Україні, у мережі з'явиться електронний кабінет військовозобов’язаного. Він запрацює з 18 травня. Доступ до нього серед іншого обіцяють і через мобільний застосунок, передають Патріоти Укр...

Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:45

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України. Зокрема, співрозмовники виданн...