Хіти тижня. "Не можна мати усе, що хочеш": Меган Маркл поскаржилася, що їй забороняли носити прикраси на власний смак (фото)

Напередодні виходу нової книги про Меган Маркл і принца Гаррі, подробиці з якої раніше публікувала британська газета The Times, журналісти американського журналу People в свою чергу висвітлили деякі деталі біографії герцога і герцогині Сассекських під назвою «У пошуках свободи», написаної Омід Скобі і Керолін Дюран, передають Патріоти України.

Так, в ній стверджується, що Меган була незадоволена тим, що королівський палац з самого початку намагався контролювати її життя - настільки, що навіть забороняв їй носити прикраси на власний смак. У грудні 2016 року, ще майже за рік до оголошення про заручини з Гаррі і через місяць після офіційного підтвердження їхнього роману, Меган з'явилася на публіці в золотому намисті, прикрашеному буквами М і H - ініціалами їх імен Meghan і Harry. І ніяк не очікувала реакції, яку це спричинило. Актрисі серіалу «Форс-мажори» зателефонував королівський радник, який фактично відчитав її за вибір прикраси. Їй сказали, що вибір подібного намиста лише заохочує фотографів переслідувати Меган і підігріває інтерес до неї преси - на тлі того, що Гаррі публічно закликав ЗМІ залишити в спокої його дівчину. Радник також порадив робити вигляд, ніби Меган не помічає камери і не посміхатися папарацці.

Під час бесіди з представником палацу Меган «мало говорила, вважаючи за краще просто слухати». Однак, повісивши трубку, вона відчувала себе пригніченою, її переповнювали емоції. «Хоча вона знала, що у радника були благі наміри, це було надто - сюрреалістичне почуття, що хтось із офісу її бойфренда вказує їй, які носити прикраси і інструктує не посміхатися фотографам», - написано в книзі.

Автори біографії також спробували прояснити питання про сварку, викликану вибором діадеми для весілля. Повідомлялося, що напередодні свого вінчання Гаррі і Меган приїхали в Букінгемський палац вибирати тіару для нареченої. Меган сподобалася діадема зі смарагдами. Однак їй не дали прикрасу. Гаррі розлютився, коли дізнався, що його нареченій відмовили в бажаному. Принц почав скандалити з персоналом. Нібито довелося втрутитися особисто Єлизаветі, яка заявила, що американка отримає «те, що їй дають» і що вона не може «мати все, що хоче». Королева також попередила Гаррі, що у його обраниці «важкий» характер.
У книзі йдеться, що конфлікт в зв'язку з приміркою діадеми дійсно мав місце. Однак в нього не були залучені королева і Меган. Насправді, стверджують автори, Гаррі пред'явив претензії стилісту, кравчині і довіреній особі Єлизавети II - Анджелі Келлі, яка, як вважав принц, ставить палки в колеса при виборі прикраси для його дружини.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...