Хіти тижня. "Не можу переступити через себе": Генпродюсер телеканалу "Наш" звільнився

Євген Дудник. Фото: Фейсбук.

Генеральний продюсер телеканалу НАШ Євген Дудник заявив, що йде зі своєї посади. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Дудник не вказав точної причини свого звільнення, але додав, що «не може переступити через себе через порядність і самоповагу». «Дуже символічно, що саме сьогодні я складаю з себе повноваження. Зізнаюся чесно, мені гірко і боляче приймати це рішення, але на жаль, в деяких речах я не можу переступити через себе. І ці речі називаються порядність і взаємоповага», - заявив він.

Чи пов'язане звільнення генпродюсера НАШ і блокування проросійських телеканалів 112 Україна, NewsOne і Zik - поки неясно. Телеканал НАШ належить Євгену Мураєву - колишньому народному депутату від Опозиційного блоку (раніше Партія регіонів).

Ринок відкритий, але : Чому українські біженці тікають із Польщі до Німеччини - пояснення експертки

вівторок, 30 квітень 2024, 10:56

Німеччина є одним з головних напрямків як для українських біженців, так і трудових мігрантів. Цього року в країні дозволили працювати на підприємствах і вчити мову одночасно для заохочення працевлаштування. Про це у коментарі "Главкому" розповіла керів...

Шпигувала за понтонними переправами ЗСУ: СБУ затримала підозрювану, яка працювала на ворога на Донеччині

вівторок, 30 квітень 2024, 10:50

Служба безпеки повідомила про підозру жительці Донеччини, яка співпрацювала з Росією та шпигувала за понтонними переправами ЗСУ в регіоні. Про це повідомляє СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що затриманою виявилася 25-річна місцева житель...