Хіти тижня. Не на ту напав: У Запоріжжі 11-річна дівчинка дала відсіч грабіжнику (відео)

Дівчинка отримала кілька синців і невелику травму вуха в момент, коли зловмисник намагався зірвати з неї сережку.

Дівчинка вдарила грабіжника та закричала. Фото: скріншот з відео.

У Запоріжжі школярка зуміла самостійно відбитися від грабіжника, який напав на неї і намагався зняти з неї прикраси в під'їзді, передають Патріоти України.

11-річна дівчинка поверталася з тренування і зустріла невідомого чоловіка біля свого будинку. Той ув'язався за нею і пройшов в під'їзд. Вже на сходах зловмисник напав на дитину і спробував зірвати з неї прикраси.

Однак дівчинка, яка займається тхеквондо, почала відбиватися ногами. "Підняла коліно і вдарила його з правої ноги", - сказала вона журналістам. Зловмисник не відступав, але на крики дівчинки вискочили сусіди. Нападник після цього втік, проте вже на наступний день, завдяки записам з камер спостереження, він був затриманий.

Дівчинка отримала кілька синців і невелику травму вуха в момент, коли зловмисник намагався зірвати з неї сережку.

Джерело: ТСН.ua

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...