Хіти тижня. Не обійдеться без аномалій: Синоптики дали прогноз погоди в Україні на грудень

В осінні місяці в нашій частині континенту встановилася рекордно тепла температура повітря, з частими туманами. У той же час снігопади накрили Італію і Францію, а Венеція страждає від історичної повені. Синоптики дали детальний прогноз погоди на грудень і розповіли чого чекати українцям в першому місяці зими, передають Патріоти України.

Попередні прогнози синоптиків вказують, що перший місяць зими буде теплішим, ніж в середньому за багато років.

У Східній Європі відхилення від середньої температури в грудні очікується в межах 3 градусів за Цельсієм. Погода буде вологою і сирою, прогнозуються опади мокрого снігу з дощем. Сильні морози не очікуються, це означає, що нас чекає теплий грудень. Фахівці не виключають, що місяць встановить температурні рекорди. Похолодання і снігопади з'являться в другій половині грудня.

У той же час британські метеорологи дають лякаючий прогноз для України на грудень. Вони попереджають, що на початку зими відбудеться різке похолодання, температура впаде до -20ºС. А значне потепління настане лише в лютому 2020 року.

Фахівці стверджують, що в грудні нашу частину континенту відвідають холодні повітряні маси з Сибіру. Цей фактор і зіграє ключову роль в різкому похолоданні.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...