Хіти тижня. "Не подобається - прошу самоліквідуватися": Вірастюк різко висловився про російську мову в Україні

Володар титулу Найсильніша людина світу 2004 року, український спортсмен, актор і нардеп від Слуги народу Василь Вірастюк опублікував свою найпопулярнішу фотографію 2013 року, напис на якій вказує, що він виступає проти російської мови як "другої офіційної". Противникам такого підходу парламентарій, судячи з усього, радить залишити його сторінку в соціальній мережі, передають Патріоти України.

У суботу, 31 липня, політик на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував пост з фотографією, яка, за його словами, була вперше оприлюднена ще у 2013 році. На ній - Вірастюк з кулаком, а внизу напис: "Спробуй йому сказати, що ти за те, щоб російська мова була другою офіційною".

Також він додав, що якщо комусь не подобається його позиція, то користувач може "самоліквідуватися". "P. S. якщо комусь не до вподоби допис, чи подразнює щось на фото, прошу "самоліквідуватися", - підкреслив Вірастюк. У коментарях до посту думки щодо цього питання розділилися: деякі користувачі підтримали точку зору Вірастюка з приводу російської мови. Один з підписників зовсім сказав, що сьогодні проблема другої мови в Україні не актуальна.

Інші розкритикували його за голосування у Верховній Раді, як нардеп від ЄС Софія Федина.

Треті й зовсім виступили на захист російської мови.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...