Хіти тижня. Не помітила..: Жінка врізалася у скляні двері банку і загинула (відео)

Один з осколків розбитого скла розпоров жінці живіт.

Мешканка індійського міста Перумбавур, штат Керала, врізалася в скляні двері у відділенні банку, внаслідок чого отримала смертельну рану живота. Про це повідомляє видання Daily Mail, передають Патріоти України.

Інцидент стався в одному з відділень банку з 46-річною Біной Джиджу Пол. По всій видимості, жінка згадала про забуті в скутері ключі, тому й побігла в напрямку виходу. Однак індіанка не помітила скляні двері і врізалася в них. Один з осколків розбитого скла розпоров жінці живіт, від чого вона впала на підлогу. Інші відвідувачі банку поспішили їй на допомогу.

Співробітники екстрених служб прибули на місце протягом чотирьох хвилин і доставили жінку в лікарню. Незабаром після цього вона померла від отриманих травм.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...