Хіти тижня. Не послухалась лікарів: Після невдалої пластики сідниць жінка виглядає так, ніби носить підгузник (фото)

Стар Дельгідіс хвилює не тільки естетична сторона проблеми. Тепер їй боляче бігати і навіть некомфортно ходити.

33-річна Стар Дельгідіс, яка з 17 років регулярно що-небудь підправляє в своїй зовнішності за допомогою пластичних операцій, в грудні 2018 року зробила в одній з клінік турецького міста Стамбул пластику сідниць - за 17 500 доларів. Як повідомляє видання The Mirror, вставивши імпланти (вдвічі більшого розміру, ніж їй рекомендували лікарі), Стар спочатку була дуже задоволена результатом, передають Патріоти України.

Однак з плином часу сідниці почали обвисати. І в результаті, як визнає жінка, вона почала виглядати, нібито носить підгузник. Вона каже, що над нею всюди сміються. Дельгідіс хвилює не тільки естетична сторона проблеми. Тепер їй боляче бігати і навіть некомфортно ходити - імпланти б'ють її по ногах. Стар змушена спати, надягаючи на ніч дві пари щільних легінсів.

Постраждала тепер шукає хірурга, який міг би підсобити її горю. А також сподівається, що її історія стане пересторогою для інших любительок штучної краси. На думку Стар, вживлення сідничних імплантів - найризикованіша з усіх операцій, які вона виконувала.
А загалом Стар витратила на пластичні операції понад 280 тисяч доларів - в тому числі змінювала розмір грудей, форму носа, губ, щелепи. Вона зробила в цілому понад 200 змін в своїй зовнішності.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...