Хіти тижня. Не проста людина із Кривого Рогу: Хто такий Анар Мамедов, якого вбили в Дніпрі

Убитого в Дніпрі 24 квітня чоловіка, за даними ЗМІ, звуть Анар Мамедов (Мамедханов) і він був одним із лідерів криворізького ОЗУ "Мамедівські". Угруповання займається оптовими поставками наркотиків по всій області, повідомляють Патріоти України.

Другим її лідером є брат убитого Раміз Мамедов. Крім того, банда налічує понад п'ятдесят "бойовиків". Також повідомляється, що раніше невідомі спалили кафе Мамедових, а до цього – автомобіль одного з братів.

Убитий у Дніпрі Анар Мамедов був лідером ОЗУ "Мамедівські"

Наразі місце події оточили правоохоронці. Там працюють патрульні, слідчий і судмедексперти. Дорогу перекрили. Електротранспорт стоїть. Деталі з'ясовуються.

Нагадаємо, Мамедова впритул розстріляли за кермом позашляховика Land Cruiser 200. Вбивство сталося близько 14.40 в районі Соборної площі, недалеко від ресторану "Артист". Чоловік їхав у автомобілі разом із сином у сторону проспекту Яворницького, коли до авто підбіг кілер і став стріляти. Хлопчик, який перебував з убитим в авто, не постраждав. Однак кілер втік з місця злочину. У місті введено спецоперацію.

Джерело: Вести

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...