Хіти тижня. Не схотів пропустити інше авто: Відомий блогер та художник Поярков потрапив у ДТП (фото, відео)

Увечері в середу, 17 листопада, на вулиці Кирилівській в Подільському районі Києва позашляховик Toyota, за кермом якого був відомий шоумен, блогер та художник Сергій Поярков, потрапив у ДТП, протаранивши автомобіль Skoda. Про це повідомив журналіст Олексій Павловський, передають Патріоти України.

Внаслідок аварії Поярков не постраждав, а от водій легковика - у лікарні. За попередньою інформацією, Skoda рухалася на зелене світло у бік вулиці Теліги, Toyota - в цей час повертала на вулицю Білицьку. За словами правоохоронців, Поярков не надав перевагу у русі легковику.

Водія, який був за кермом Skoda, забрала карета швидкої допомоги з травмою голови. Сергій Поярков також скаржиться на головний біль, тому коментувати аварію не захотів. За словами патрульних водії тверезі, обставини встановлюють слідчі.

Джерело: ТСН.ua

Що робити, якщо гроші залишились в банкоматі - банк надав пояснення

середа, 1 травень 2024, 6:44

Monobank став об'єктом критики через заяви своїх клієнтів, які стверджують, що після виконання операції зняття грошей у банкоматі, купюри залишаються всередині, а чекати на повернення коштів потрібно 60 діб. Банк пояснив, що такий термін визначається п...

Новий поворот: Згадки про арештованого заступника міністра Шойгу видалили із сайту Міноборони РФ

середа, 1 травень 2024, 5:00

Сторінка з біографією заарештованого у справі про хабар заступника міністра оборони Тимура Іванова зникла з сайту Міноборони РФ. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України. Раніше на сторінці була розміщена біографія Іванова, вказувалося, якими о...