Хіти тижня. "Не треба ходити смажити шашлики!": Лікарка з Іспанії назвала єдиний спосіб уберегтися від коронавірусу (відео)

Оксана Фоміна підкреслила, що ще 10 днів тому була спокійна й думала, що коронавірус – це такий же грип А, який пережили в 2009 році.

Українка Оксана Фоміна, яка проживає в Іспанії і працює там медичкою, заявила, що єдиним ефективним превентивним методом захистити себе від коронавірусу є самоізоляція. Про це вона розповіла у відеозверненні на своєму каналі в Youtube, передають Патріоти України.

"Потрібно не на пляж їздити, не по місту кататися, не з собачкою ходити по 4 години гуляти або шашлики смажити. Сидіть вдома й мийте руки!" – закликала лікарка.

Вона підкреслила, що ще 10 днів тому була спокійна й думала, що коронавірус – це такий же грип А, який пережили в 2009 році. Однак тепер, за її словами, ситуація змінилася.

"Серед моїх знайомих багато тих, хто працює на першій лінії, вони розповідають, що інфекція важча, ніж ми собі уявляємо. Не всі фактори розкриваються. Хворіють і вмирають молоді люди – хворіють важко і з наслідками для життя. У них вказується просто інша причина смерті", – сказала Фоміна.

Вона зазначила, що іспанська система охорони здоров'я як слід не захищає медперсонал. І, ймовірніше, за словами Фоміної, саме медики стануть головним джерелом поширення хвороби.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...