Хіти тижня. Не впізнати! Кажуть, у 2020-му ми бачили все, крім Євгена Кошового з волоссям - ось, будь ласка (фото)

Один з художніх керівників студії "Квартал 95" Євген Кошовий вперше за 19 років зрадив своєму образу - налисо поголеній голові. Комік відростив волосся та показався в новому іміджі на публіці, передають Патріоти України.

Днями гуморист погуляв на дні народження свого колеги Юрія Ткача, де веселився вже з новою зачіскою. Правда, поки це не густа шевелюра, а всього лише "їжачок", але те, що волосся Кошового мають темний відтінок - видно добре. Фото зі святкування в своєму Instagram виклала дружина Євгенія. "Чудова компашка", - коротко написала Ксенія.

На знімках видно, що рослинність з'явилася не тільки на голові Кошового. Артист, мабуть, вирішив додати в свій новий образ брутальності й відростив бороду. У коментарях користувачі почали активно обговорювати перетворення артиста. Деякі були здивовані, що у Євгена взагалі є волосся.

"У Жені є волосся?", "Женя і волосся, дочекалися", "Жека з вусами такий смішний", "З волоссям добре, але без борідки думаю буде взагалі", "Вони роблять його старше", "Йому крутіше з лисиною", "Зовсім інша людина", - пишуть фоловерів.


Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...