Хіти тижня. Не всі одразу зрозуміли, хто цей бородатий дідуган: Легендарний БГ збентежив туристів, раптово з'явившись на пляжі в Бердянську (відео)

Крім офіційних концертів в українських мегаполісах Гребенщиков дає чимало імпровізованих виступів на міських вулицях або в двориках з відповідною акустикою. Призупинений торік гастрольний тур відновився цього літа.

Лідер групи «Акваріум» Борис Гребенщиков несподівано з'явився на пляжі в Бердянську. У туристів була можливість поспілкуватися з кумиром в неформальній обстановці і послухати живий виступ гурту, передають Патріоти України.

Музиканти поділилися забавним відео з пляжу, де вони невимушено танцюють, виконують улюблені пісні, а лідер групи епатує публіку вкрай оригінальними очками. Пляжний виступ відбувся перед концертом в Маріуполі.

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...