Хіти тижня. Не встиг Путін поїхати зі своїм "побєдобєсієм": В анексованому Криму виявили коронавірус

В окупованому Росією Криму підтверджено перший випадок коронавірусної інфекції COVID-19 у жителя півострова, який прибув з Франції, зазначають Патріоти України.

За словами очільника окупаційної влади Сергія Аксьонова, чоловік перетинав "державний кордон РФ" в автомобільному пункті пропуску. При перетині кордону він не повідомив інформацію про перебування у країнах, в яких зафіксовано коронавірус.

"Із симптомами ГРВІ він був госпіталізований до медичного закладу за місцем проживання з дотриманням всіх заходів інфекційної безпеки, в окремий бокс. Результат підтверджений в установленому порядку. Пацієнт отримує необхідне лікування відповідно до чинного протоколу Міністерства охорони здоров'я. Стан хворого середнього ступеня тяжкості.

Визначено коло осіб, з якими контактував хворий на території півострова. Дані особи перебувають на ізоляції, за ними встановлено медичне спостереження, організовано лабораторне обстеження", - заявив колаборант на своєму Facebook.

Станом на 21 березня на території РФ офіційно підтвердили 306 випадків коронавірусу, з них один летальний.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...